Maak kennis met de paarden!

Zoals je waarschijnlijk meteen aanvoelt, houdt Caroline van paarden. Ze zet paarden dan ook in om anderen te begeleiden om zichzelf te ontplooien. Heb jij al de kans gehad om kennis te maken met Beau, Sterre en SeeStar? Zo niet, ideaal want in deze blogpost stellen wij hen graag aan jou voor!

Beau is de oudste van Carolines paarden. Dit jaar viert hij zijn 11e verjaardag. Beau is het meest gereserveerde paard, maar zal altijd duidelijk reageren en zijn gevoelens niet verbergen. Je kunt hem als het ware katalysator beschouwen.

Sterre wordt dit jaar 10. Zij heeft een zeer groot empathisch vermogen. Ondanks dat ze nog maar één jaar bij Caroline is, merkt zij dit heel sterk. Tot voor kort verbleef Sterres moeder ook bij Caroline, maar sinds zij een nieuwe thuis vond, bloeit Sterre stilletjes aan open en gaat meer op haar eigen benen staan. Dit is prachtig om te zien!

SeeStar is de jongste telg van het gezelschap. Dit jaar blaast hij 6 kaarsjes uit. Uiteraard is hij de speelvogel van de groep. Ze al jou dan ook met veel enthousiasme verwelkomen. Wees wel gewaarschuwd: SeeStar is dol op likjes geven.

Heb je wel interesse om een sessie te volgen bij Caroline en de paarden, maar voel je je toch nog wat onzeker? Caroline biedt kennismakingssessies aan waarbij je haar methode en de paarden leert kennen. Een aanrader dus!Meer info?

Contactgegevens

Adres
Caroline De Vos
Rietstraat 14 te 8730 Beernem

Elcaro BVBA 
BTW BE0809 364 832
Bank Argenta IBAN BE78 9731 0851 9186

Contactgegevens
caroline@verschil.eu
0496/50 28 58

WAT ZEGGEN MENSEN?

VerSchil

Ik volgde in december de workshop 'Verbindende communicatie'. De theorie werd duidelijk uitgelegd met dagdagelijkse voorbeelden, de praktijkoefeningen waren cases uit ons eigen leven. Het enthousiasme van Caroline werkt aanstekelijk om de verbindende communicatie toe te passen.

Er was ook begrip voor de struikelmomenten en vrijblijvende tips om het aan te pakken. Ik vond de openheid tijdens de workshop heel belangrijk en boeiend want het nodigde me uit om te delen en om alles uit de workshop te halen wat ik nodig had.

Karlien

Mijn ervaring voelde als een totaalconcept: uiterst rijke en diepe inhoud, theorie vloeiend en afgewisseld met praktijk in combinatie met een zorgzame begeleiding op alle gebied!

Stephanie

Ik heb enorm genoten van mijn opleiding 'coaching met paarden'. Het was leuk om in een kleine groep te werken. Zo werd ik als deelnemer niet over het hoofd gezien en had ik alle ruimte om mezelf te ontwikkelen en open te stellen voor de groep. De cursus was leuk en interessant, maar heel intensief om te volgen.

Caroline was niet alleen onze trainer die les gaf maar had ook tijd voor een babbeltje of een grapje. Haar manier van werken sluit nauw aan bij mijn karakter, namelijk een rustige, kalme maar toch doordachte manier. Ik heb heel veel geleerd van haar alsook van de mededeelnemers.

Melanie