VerSchil

LAATSTE BLOGS

VerSchil

We houden je graag op de hoogte omtrent interessante zaken die gebeuren in de praktijk van VerSchil

Flanders Horse Expo
Flanders Horse Expo
23/02/17

Het is weer zover: 24 februari gaat de grootste paardenbeurs van Belgiƫ, al voor de tiende keer, van start. Drie dagen lang kan je in Flanders Expo te...

Lees meer
Een training bij Verschil
Een training bij Verschil
20/02/17

Verschil specialiseert zich in het geven van trainingen rond communicatie en persoonlijk groei. We bieden verschillende soorten trainingen aan en we z...

Lees meer
Maak kennis met de paarden!
Maak kennis met de paarden!
15/02/17

Zoals je waarschijnlijk meteen aanvoelt, houdt Caroline van paarden. Ze zet paarden dan ook in om anderen te begeleiden om zichzelf te ontplooien. Heb...

Lees meer

Wij zijn verhuisd

WE ZIJN VERHUISD NAAR WWW.LIFECOACHINGMETPAARDEN.BE

Verbindend communiceren

Effectiever communiceren lukt alleen als we ons bewust zijn van wat er met onze communicatie gebeurt.

Meer lezen

Relaxatiecoaching

Volledig in balans zijn is niet evident, maar met bepaalde technieken kan je die balans voor jezelf terugvinden.


Meer lezen

ACT

'Een waardevol leven leiden' willen we allemaal, met het gebruik van oefeningen zorgen we er samen voor dat jij energie haalt uit het leven.

Meer lezen

ONZE AGENDA

VerSchil

Schrijf je in voor 1 van onze opleidingen

WAT ZEGGEN MENSEN?

VerSchil

Ik volgde in december de workshop 'Verbindende communicatie'. De theorie werd duidelijk uitgelegd met dagdagelijkse voorbeelden, de praktijkoefeningen waren cases uit ons eigen leven. Het enthousiasme van Caroline werkt aanstekelijk om de verbindende communicatie toe te passen.

Er was ook begrip voor de struikelmomenten en vrijblijvende tips om het aan te pakken. Ik vond de openheid tijdens de workshop heel belangrijk en boeiend want het nodigde me uit om te delen en om alles uit de workshop te halen wat ik nodig had.

Karlien

Mijn ervaring voelde als een totaalconcept: uiterst rijke en diepe inhoud, theorie vloeiend en afgewisseld met praktijk in combinatie met een zorgzame begeleiding op alle gebied!

Stephanie

Ik heb enorm genoten van mijn opleiding 'coaching met paarden'. Het was leuk om in een kleine groep te werken. Zo werd ik als deelnemer niet over het hoofd gezien en had ik alle ruimte om mezelf te ontwikkelen en open te stellen voor de groep. De cursus was leuk en interessant, maar heel intensief om te volgen.

Caroline was niet alleen onze trainer die les gaf maar had ook tijd voor een babbeltje of een grapje. Haar manier van werken sluit nauw aan bij mijn karakter, namelijk een rustige, kalme maar toch doordachte manier. Ik heb heel veel geleerd van haar alsook van de mededeelnemers.

Melanie