Over VerSchil

Over VerSchil

Na een lange intense zoektocht naar wat er echt toe doet in het leven, werd VerSchil opgericht. Caroline De Vos, oprichtster, gelooft dat ieder van ons nog meer potentieel heeft om verder te ontwikkelen. Deze ontwikkeling wordt vaak tegen gehouden door persoonlijke en systemische blokkades. Caroline streeft ernaar om mensen, organisaties en teams krachtiger te maken door hen te helpen dit potentieel verder te ontwikkelen.

Het begint bij jou. De hele coaching of begeleiding vertrekt vanuit wat jij nodig hebt, jouw patronen en jouw communicatiestijl. Daarbij zijn respect, authenticiteit, verbinding, passie en integriteit vijf belangrijke begrippen.

Verschil is erkend dienstverlener voor de KMO-PORTEFEUILLE, (pijler OPLEIDING [DV.O219630]).

Alle opleidingen en trainingen, alsook de incompany en op maat uitgewerkte opleidingen komen in aanmerking. 
Hebt je een ondernemingsnummer? Dan subsidieert de overheid tot 40% van het inschrijvingsgeld. (meer info kan je terug vinden op www.kmo-portefeuille.be

Contactgegevens

Adres
Caroline De Vos
Rietstraat 14 te 8730 Beernem

Elcaro BVBA 
BTW BE0809 364 832
Bank Argenta IBAN BE78 9731 0851 9186

Contactgegevens
caroline@verschil.eu
0496/50 28 58

WAT ZEGGEN MENSEN?

VerSchil

Ik volgde in december de workshop 'Verbindende communicatie'. De theorie werd duidelijk uitgelegd met dagdagelijkse voorbeelden, de praktijkoefeningen waren cases uit ons eigen leven. Het enthousiasme van Caroline werkt aanstekelijk om de verbindende communicatie toe te passen.

Er was ook begrip voor de struikelmomenten en vrijblijvende tips om het aan te pakken. Ik vond de openheid tijdens de workshop heel belangrijk en boeiend want het nodigde me uit om te delen en om alles uit de workshop te halen wat ik nodig had.

Karlien

Mijn ervaring voelde als een totaalconcept: uiterst rijke en diepe inhoud, theorie vloeiend en afgewisseld met praktijk in combinatie met een zorgzame begeleiding op alle gebied!

Stephanie

Ik heb enorm genoten van mijn opleiding 'coaching met paarden'. Het was leuk om in een kleine groep te werken. Zo werd ik als deelnemer niet over het hoofd gezien en had ik alle ruimte om mezelf te ontwikkelen en open te stellen voor de groep. De cursus was leuk en interessant, maar heel intensief om te volgen.

Caroline was niet alleen onze trainer die les gaf maar had ook tijd voor een babbeltje of een grapje. Haar manier van werken sluit nauw aan bij mijn karakter, namelijk een rustige, kalme maar toch doordachte manier. Ik heb heel veel geleerd van haar alsook van de mededeelnemers.

Melanie